• ONLINE AKARYAKIT TALEP
  • ONLINE BURGER KING VE POPEYES SİPARİŞ
  • Hizmet de
    Yükselen Kalite...

    AYDINLATMA METNİ

    MEVLANA PETROL ÜRÜNLERİ TURİZM TAŞIMACILIK PAZARLAMA İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 

    AYDINLATMA METNİ

    Mevlana Petrol Ürünleri Turizm Taşımacılık Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi  (“Şirket”) olarak, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“Kanun”) 10uncu maddesi uyarınca hazırladığımız ve şirketin kişisel veri işleme faaliyetleri hakkında bilgi içeren aydınlatma metnini kamuoyunun ve ilgili kişilerin bilgilerine sunarız;

    MADDE 1: VERİ SORUMLUSU

    Kişisel verileriniz, veri sorumlusu sıfatıyla Mevlana Petrol Ürünleri Turizm Taşımacılık Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi (şirket unvanı yazılacak) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir. Veri sorumlusu kavramından anlaşılması gereken; kişisel verilerin işleme amaçlarını ve vasıtalarını belirleyen, veri kayıt sisteminin kurulmasında ve yönetilmesinden sorumlu gerçek veya tüzel kişidir. Veri sorumlusuyla irtibata geçmek için aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz:

    Unvanı

    :

    Mevlana Petrol Ürünleri Tur. Taş. Paz. İnş. Tic. Ltd. Şti

    Mersis Numarası

    :

    0620007742900018

    Adresi                               

    :

    Yenigün Mah. Mevlana Cd. No: 66 Muratpaşa/Antalya

    Telefonu

    :

    242 312 55 00

    Fax

    :

    242 312 51 05

    Kayıtlı e Posta (KEP)

    :

    mevlanapetrol@hs02.kep.tr

    Veri Sahibi Olarak Haklarınızın Kullanması

    Haklarınızı kullanmaya yönelik başvuruları, “www.mevlanapetrol.com.tr” adresinden ulaşılan Veri Sahibi Başvuru Formu’nu doldurulup, Form’da yapılan açıklamalara uygun şekilde kvkk@mevlanapetrol.com.tr adresine ileterek yapabilirsiniz. 

    Talepler niteliğine göre, en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz sonuçlandırılır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre ilgili taraftan ücret talep edilebilir.

    Kişisel verilerinizin işlenmesine ve korunmasına ilişkin detaylı bilgilere (www.mevlanapetrol.com.tradresinde yer alan MEVLANA PETROL Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’ndan ulaşabilirsiniz.

    MADDE 2: KİŞİSEL VERİLERİ İŞLEME AMACI

    Kişisel veriler tarafımızca aşağıdaki amaçlarla işlenmektedir:

    1. İnsan kaynakları süreçlerini yürütmek
    2. Kurumsal iletişimi sağlamak
    3. Şirket güvenliğini sağlamak
    4. İstatistiksel çalışmalar yapabilmek
    5. İmzalanan sözleşmeler ve protokoller neticesinde iş ve işlemleri ifa edebilmek
    6. Yasal düzenlemelerin gerektirdiği veya zorunlu kıldığı şekilde, hukuki yükümlülüklerin yerine getirilmesini sağlamak
    7. Şirket ile iş ilişkisinde bulunan gerçek / tüzel kişilerle irtibat sağlamak
    8. Yasal raporlamalar yapmak
    9. Çağrı merkezi süreçlerini yönetmek
    10. İleride doğabilecek hukuki uyuşmazlıklarda delil olarak ispat yükümlülüğünü yerine getirmek
    11. Şirket hukuk işlerinin icrası/takibini yapmak

    MADDE 3: KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILABİLECEĞİ TARAFLAR VE AKTARMA AMACI

    Müşterilere ilişkin kişisel veriler, Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde, Şirket tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgili kişilere önerilmesi ve tanıtılması için gerekli olan aktivitelerin planlanması ve icrası, Şirket tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi, Şirket tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimleri tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi, Şirket'in ticari ve/veya iş stratejilerinin planlanması ve icrası ve Şirket'in ve Şirket'le iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin temini amaçları dahilinde şirketin iş ortakları ve tedarikçileri ile hukuken yetkili kurum ve kuruluşlar ile hukuken yetkili özel hukuk tüzel kişileriyle paylaşılabilecektir.

    MADDE 4: KİŞİSEL VERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ VE HUKUKİ SEBEPLERİ

    Kişisel veriler; internet sitesi, mobil uygulama ve sosyal mecralardaki bilgi ve talep formları, akıllı telefonlara indirilen aplikasyonlar gibi elektronik ortamlar aracılığıyla yahut fiziki ortamlarda toplanmaktadır. Kişisel verilerin toplanması ve işlenmesine dair hukuki sebepler aşağıdadır:

    1. Kişisel verilerin sözleşmelerin kurulması ve ifası ile doğrudan doğruya ilgili olması nedeniyle saklanması, 
    2. Kişisel verilerin bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması amacıyla saklanması
    3. Kişisel verilerin kişilerin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla şirketin meşru menfaatleri için saklanmasının zorunlu olması
    4. Kişisel verilerin şirketin herhangi bir hukuki yükümlülüğünü yerine getirmesi amacıyla saklanması
    5. Mevzuatta kişisel verilerin saklanmasının açıkça öngörülmesi
    6. Veri sahiplerinin açık rızasının alınmasını gerektiren saklama faaliyetleri açısından veri sahiplerinin açık rızasının bulunması

    MADDE 5: İLGİLİ KİŞİNİN HAKLARI

                Kişisel verisi işlenen gerçek kişi, ilgili kişi olarak tanımlanır ve şirkete başvurarak kendisiyle ilgili aşağıdaki haklara sahiptir:

    1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme
    2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme
    3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme 
    4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme
    5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme
    6. Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme
    7. (e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme
    8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme
    9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme

    Saygılarımıza;

    Mevlana Petrol Ürünleri Turizm Taşımacılık Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi